Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

До Дня Збройних Сил України відбулися регіональні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед школярів  [07 грудня 2017  08:50]



5 грудня у приміщені Слов’янського центру культури «Вілла Марії» відбулися регіональні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед школярів присвячені Дню Збройних Сил України, у яких взяли участь 47 учасників зі Слов’янська, Краматорська та Лиману. 

На початку заходу всіх учасників привітали з наступаючим святом та побажали спортсменам влучних пострілів і перемог почесні гості: Сергій Шилов – депутат Лиманської міської ради, директор Лиманської загальноосвітньої школи №3; Павло Лобов – голова Слов’янської міської організації ТСО України; Артем Юлдашев – спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, та головний суддя змагань Володимир Терентьєв – майор запасу ППО, у минулому заступник командира Слов’янської військової частини. 

Змагання проводились як в особистій, так і в командній першості. 

Особливістю саме цих змагань стало те, що вперше змагалися у влучності керівники шкіл команд учасників. 

У загальнокомандному заліку І місце зайняла команда Слов’янської ЗОШ № 1, ІІ місце поділили між собою Слов’янська ЗОШ № 5 та команда м. Лиман. 

В особистому заліку місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Михайлов Вадим, учень Слов’янської ЗОШ № 1;
2 місце – Ширяєва Анна, учениця Слов’янської ЗОШ № 12;
3 місце – Ходарин Григорій, учень Слов’янської ЗОШ № 15. 

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Товариства сприяння оборони України, кубком і медалями відділу у справах сімї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua