Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Друзі парку «Шовковичний» завітали до міського голови [09 січня 2018  16:25]



9 січня друзі парку «Шовковичний» завітали до міського голови. На робочій нараді були присутні секретар міської ради Жан Кім, заступник міського голови Юрій Підлісний, начальник відділу культури Марина Олійник, начальник управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин Андрій Рубан, директор парку «Шовковичний» Олег Заікін, волонтер Антон Оборозний та інші друзі парку. Всі учасники робочої зустрічі вносили пропозиції, які були розглянуті. 

Першим питанням було введення штатної одиниці, яка буде менеджером або координатором парку «Шовковичний». 

На даний час в парку проводиться перша частина екологічного проекту, яка фінансується за рахунок обласного бюджету. Планується завершити перший етап в травні 2018 року і в проекті передбачаються дренажні роботи, висадка зелених насаджень та розбиття клумб. 

Очільник міста запропонував провести озеленення і висадити декоративні дерева та рослини, також запропонували зробити музей під відкритим небом. 

Щодо побудованого туалету: міський голова пояснив, що актуальним буде, якщо туалет буде працювати в теплий період, коли він буде користуватися попитом та дійсно потрібен, коли у парку більше відвідувачів і слов'янці проводять там час. 

Підсумовуючи зустріч, міський голова закликав усіх долучитися до створення парку нашої мрії.



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua