Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Зміни діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для багатоквартирних житлових будинків комунальної власності територіальної громади м.Слов'янськ [16 травня 2018  09:18]

В даний час діють тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, встановлені рішенням виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 18.03.2009р. №153 "Про тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій в житловому фонді комунальної власності м.Слов'янськ". 

В діючих тарифах на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій змінилися в бік збільшення наступні складові: 

вартість матеріалів і ПММ збільшилася на 407%, 

тариф на електроенергію місць загального користування житлових будинків збільшився на 700%, 

мінімальна заробітна плата збільшилася на 709%. 

З метою виконання протокольного доручення засідання колегії Донецької обласної державної адміністрації, розпорядження голови ОДА Жебрівського П.І. житловими організаціями міста, згідно з укладеними договорами з Державним підприємством «Розрахунковий центр послуг» (м.Київ) розраховані економічно обґрунтовані тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків комунальної власності територіальної громади м.Слов'янськ, згідно Постанови КМУ від 1 червня 2011 №869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги". 

Збільшення чинного тарифу на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій в середньому становить 217%

Згідно Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», 31 травня 2018 р. в 14:00 відбудеться круглий стіл (адміністративна будівля Слов'янської міської ради). 

Збільшення тарифів за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків комунальної власності територіальної громади м.Слов'янськ дозволить житлово-експлуатаційним підприємствам своєчасно здійснювати оплату, податків, обов'язкових платежів, оплату праці працівникам, своєчасно виконувати розрахунки за спожиті енергоносії, дозволить утримувати житловий фонд комунальної власності в належному технічному стані та підвищити якість послуг, що надаються.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua