Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбулось масштабне спортивне свято [12 вересня 2018  09:11]



8 вересня в рамках святкування 373-річниці заснування міста Слов’янська та Дня фізичної культури і спорту України в Слов’янську відбулись спортивно-масові заходи. 

Святкування почалось у сквері «Мрія». На початку заходу всіх присутніх привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко. 

Вперше в місті відбувся забіг з собаками, в якому взяли участь маленькі, середні, великі собаки та їздові породи. 

Після забігу розпочали роботу спортивні локації – вихованці спортивних клубів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста провели показові тренування та майстер класи з видів спорту: айкідо, таїландський бокс, хортинг, бокс, карате JKS, рукопашний бій, танцювальний спорт, авіамоделювання, спортивний туризм, також проходив міський турнір з блискавичної гри в шахи серед школярів та дорослих. 

Всі бажаючі мали змогу взяти участь у комплексних змаганнях на «Воркаут» майданчику зі згинання-розгинання рук в упорі лежачі, штовханні гирі 16 кг., майданчику з тренажерним обладнанням, де спеціалісти Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підготували цікавий комплекс вправ на тренажерах, а також у естафетах та конкурсах. 

По закінченню заходу відбулось нагородження переможців та призерів забігу з собаками, комплексних змагань з «Воркауту», змагань на майданчику з тренажерним обладнанням, міського турніру з блискавичної гри в шахи, та представників спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що брали участь у показових тренуваннях і майстер-класах. 

Одночасно зі спортивно-масовими заходами в сквері, в реабілітаційному клубі «Марафон» відбулись змагання з настільного тенісу серед ветеранів праці та спорту. 

На Соборній площі проходили змагання з багатоповторного жиму штанги лежачи та «Жимова заруба». 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловлює подяку представникам ТМ «Josera», що надали призи для нагородження переможців та призерів забігу із собаками, ПП «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія», а також всім, хто долучився до створення спортивного свята. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua