Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську покажуть фільм “Крихка Свобода” [07 листопада 2018  15:33]

8 листопада о 18.00 на платформі ініціатив “Теплиця” ( вул. Торська, 4) відбудеться показ документального фільму “Крихка Свобода” про проблему незаконного ув'язнення на сході України.

Документальний 35-хвилинний фільм з ініціативи правозахисників Східноукраїнського центру громадських ініціатив (СЦГІ) створили кінематографісти об'єднання Вавилон'13 та студії DocNoteFilms.

Документальний фільм про долі чоловіків і жінок, які були ув'язнені у підвалі приміщення колишньої Луганської ОДА одразу ж після окупації регіону. 

Творці фільму по-особливому підійшли до особливої теми полону. Вони винесли на перший план долю звичайного українця, який несподівано втрачає свій дім, свободу самовираження, і якого потім позбавляють волі. Більшість героїв фільму, чиї історії зможе побачити глядач, родом з Луганщини. Деталі тюремної реальності ( факти катування, жорстокого поводження, приниження людської гідності) задокументовані правозахисниками СЦГІ, які виступили змістовними консультантами фільму. У кінокартині передано головну емоцію, яка розкриває все пережите.

Запрошуємо всіх бажаючих на перегляд документального фільму “Крихка Свобода”.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua