Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

На м-ні Артема в тестовому режимі цілодобова подача води [07 листопада 2018  16:58]

Комунальне підприємство Словміськводоканал» повідомляє, що спільно з міським головою та управлінням житлово-комунального господарства була розроблена програма цілодобової подачі води на м-ні Артема. Станом на сьогоднішній день більша частина заходів виконана. 

Також за рахунок власних коштів КП «Словміськводоканал” виконані роботи по заміні фільтруючого шару фільтру №2 на фільтрувальній станції, змонтований електропривід на засувці Ду-500 мм. Виконання даних робіт дозволило збільшити час подачі води на м-ні Артема та Лісний до 18 годин на добу. 

Виконання заходів по даній програмі продовжується: підрядною організацією розпочаті роботи по монтажу насосної установки на фільтрувальній станції, будівництву перемички по вул.Я.Мудрого до пр. Богомольця, завершуються роботи по капітальному ремонту ділянки напірного водогону від будівлі водозабору. 

Також спеціалістами КП «Словміськводоканал» на протязі кількох діб був проведений моніторинг роботи ВНС №4 та фільтрувальної станції, які подають питну воду на м-ні Артема та Лісний, виконані заміри тиску води в водопровідній мережі, в машзалах ФС та ВНС №4, регулювання запірної арматури. 

Після виконання даних заходів з 5 листопада 2018 року по сьогоднішній день в тестовому режимі подача води на м-ні Артема та Лісний відбувається цілодобово. Після виконання всіх заходів по Програмі цілодобової подачі води на м-ні Артема та Лісний вода гарантовано буде подаватися цілодобово.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua