Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова привітав людей з особливими потребами [03 грудня 2018  15:09]

3 грудня у великій залі міської ради відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

У заході взяли участь міський голова Вадим Лях, начальники управлінь, відділів та служб міської ради, керівники та представники громадських організацій людей з обмеженими фізичними можливостями, благодійники, депутати міської рада та представники ЗМІ. 

Очільник міста звернувся до присутніх з промовою, у якій він підкреслив, що люди цієї категорії особливо вразливі та потребують уваги і підтримки всього суспільства, а також виразив своє захоплення прагненням людей з обмеженими фізичними можливостями реалізувати свій творчий потенціал, їх активною позицією та участю у суспільному житті.  Також міський голова вручив Подяки міської ради за активну життєву позицію та громадську діяльність, вагомий внесок у вирішенні питань людей з особливими потребами, сприяння розвитку інвалідного руху в місті керівникам сімнадцяти громадським організаціям, які діють на території міста. 

Голова громадської організації «Слов’янськ-улюблене місто» Олександр Ліхота привітав всіх та побажав невичерпної енергії, здоров’я, оптимізму та щастя. Він вручив кожному керівнику подарунок від усіх представників «Слов’янськ-улюблене місто».

Керівники організацій інвалідів також звернулися до присутніх із теплими і щирими словами. 

По завершенню урочистої частини заходу для його учасників відбувся святковий концерт, який підготували творчі колективи міста.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua