Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Змагання з шахів в рамках Спортивних ігор серед студентів закладів вищої освіти [04 грудня 2018  14:33]



27 - 28 листопада 2018 року в приміщенні комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» проходили змагання з шахів в рамках Спортивних ігор серед студентів закладів вищої освіти. 

Участь у змаганнях взяли команди Слов’янського енергобудівного технікуму, Слов’янського технікуму Луганського національного аграрного університету, Слов’янського коледжу транспортної інфраструктури, Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету, Слов’янського хіміко-механічного технікуму та Донбаського державного педагогічного університету. 

Ці змагання проводилися з метою популяризації шахів серед студентської молоді та стимулювання розвитку фізичної культури і спорту у закладах вищої освіти та підготовки до участі у обласних змаганнях. 

У запеклій боротьбі перемогу одержала команда Слов’янського енергобудівного технікуму, друге місце між собою розділили команди Донбаського державного педагогічного університету та Слов’янського коледжу Національного Авіаційного Університету, третє місце посіла команда Слов’янського хіміко-механічного технікуму. 

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у спорті та житті. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua