Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях перевірив хід виконання робіт на озері Вейсове  [04 грудня 2018  15:43]



4 грудня міський голова Вадим Лях, заступники міського голови Андрій Секлецов та Юрій Підлісний з робочим візитом відвідали озеро Вейсове та перевірили хід виконання ремонтних робіт.
Це проект регіонального розвитку,який реалізується у Слов'янську у 2018 році “Створення рекреаційно-оздоровчої зони “Біля солоних озер”. Замовником робіт є управління житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради. 

Проектною документацією передбачено організація та благоустрій рекреаційної зони озера Вейсове, а саме: влаштування велосипедних і пішохідних доріжок та водопроводу, влаштування автостоянки, під'їздних доріг, тротуару, створення малих архітектурних форм ( лавки, урни, спортивні та дитячі майданчики, тіньові навіси, споруди для надання послуг населенню, зовнішнє освітлення. 

Реалізація проекту надасть можливість забезпечити розвиток території біля озера Вейсове, організувати масовий відпочинок і купання населення та гостей міста на територіях, які мають природні лікувальні ресурси, забезпечити найбільш сприятливі мікрокліматичні ландшафтні та санітарно-гігієнічні умови. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua