Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація Управління житлово-комунального господарства про виконані роботи за період з 26 по 30 листопада 2018 року  [05 грудня 2018  09:44]

Житловий фонд 

Станом на 30.11.2018р. в м.Слов’янськ вжито відповідні заходи з підготовки житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури, комунального електротранспорту до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019рр. на 100%. 

Розпочато опалювальний сезон 2018-2019рр. 35 котельних ВО «Слов’янськтепломережа» подають теплоносій до 456 багатоквартирних житлових будинків. 

Тривають роботи з капітального ремонту покрівлі по вул.Батюка, 21/83; по пров. Парковий, будинок 1, вул. Вільна будинок 4. 

Здійснено ремонт ліфтів на вулицях Торська будинок 36(під’їзд 1,2), Донська будинок 7(під’їзд1), вулиця Поштова будинок 44 (під’їзд 1), вулиця Новосодівська будинок 21 (під’їзд1). 

Створеною комісією ведеться робота з обстеження люків оглядових колодязів на території міста, з обстеження технічного стану дитячих майданчиків, комісія з обстеження житлових будинків щодо дотримання правил безпеки систем газопостачання. 

25.10.2018р. проведено засідання комісії по проведенню конкурсу з визначення управителів для багатоквартирних будинків, які розташовані на території Слов’янської міської ради. Комісії доручено розробити конкурсну документацію для проведення конкурсу з визначення управителів для багатоквартирних будинків в м.Слов’янськ, визначити перелік будинків, (об’єктів конкурсу), в яких не створено об’єднань співвласників багатоквартирних будівників, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, для підготовки проектів рішень виконавчого комітету.

Благоустрій території 

Управління житлово-комунального господарства інформує, що по об’єкту «Створення рекреаційно-оздоровчої зони «Біля солоних озер» (оз.Вейсове) м.Слов’янськ» (нове будівництво)» роботи тривають. 

Тривають роботи з капітального ремонту доріг по об’єкту:
«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Ярмаркова м.Слов’янськ»;
Виконано поточний ремонт зупиночного пункту «Шкільна» по вул.Ясна. Зупиночний пункт має безкоштовний доступ до інтернету через точки Wi-Fi та в темний час доби освітлюється.
Тривають роботи з розробки детального плану території для будівництва районного парку «Лісний». 

Ведуться роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення внутрішньо квартальних в’їздів, проїздів та провулків на 2018 рік по вул.Свободи. Графік виконання розміщено на офіційному сайті Слов’янської міської ради.

Реалізовано проект «Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі м.Слов’янськ (встановлення світлофорного обладнання на перехресті вул.Сучасна – вул.Донська)».
Виконуються роботи з обробки дорожнього покриття доріг, тротуарів та прибудинкових територій міста протиожеледними матеріалами.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua