Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг [06 грудня 2018  08:32]


5 грудня у Слов'янську відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг за участю почесних гостей: голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця, першого заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Вілінського, заступниці голови Представництва Європейського Союзу в Україні, програмного менеджера Представництва Європейського Союзу в Україні Хельги Пендер, керівника програми Підтримки ЄС для Сходу України, директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстра та керівника Програми ООН з відновлення і розбудови миру Віктора Мунтяну. 

Урочистості розпочались з привітального слова очільника області Олександра Куця, який у своїй промові зазначив, що відкриття ЦНАП - це ще один крок до створення комфортної, прозорої системи державного сервісу, у центрі якої - людина та її потреби. Також виступили заступниця голови Представництва Європейського Союзу в Україні Анніка Вайдеманн та директор ПРООН в Укрїні пан Янтомас Хімстер. І звичайно, до всіх присутніх звернувся міський голова Вадим Лях. Він у своїй промові наголосив на тому, що одним з головних напрямків реформування діяльності органів влади в Україні є поліпшення якості та доступності послуг, які надаються громадянам. Відкриття Центру у Слов'янську — це впровадження європейських стандартів роботи з населенням. Очільник міста зазначив, що цей проект виконано за кошти Європейського Союзу та бюджету міста, який реалізовано у тісній співпраці Програми розвитку ООН, обласної та місцевої влади. 

Після урочистих звернень та привітань міський голова Вадим Лях запросив почесних гостей оглянути оновлений Центр надання адміністративних послуг. Начальник ЦНАПУ Ганна Головаченко показала гостям приміщення, ознайомила гостей з принципами роботи електронної черги, терміналу та роботою адміністраторів. Гості також оглянули сектор, де надаються послуги державної міграційної служби, відділ реєстрації місця проживання, кімнати матері та дитини, а також зону відпочинку. 

Наприкінці заходу відбувся підхід до преси голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця та міжнародних партнерів, де представники засобів масової інформації мали змогу задати питання.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua