Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 04.03 по 07.03.2019 [13 березня 2019  10:12]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська при співпраці з інспекторами Управління патрульної поліції здійснила планові та позапланові рейди-перевірки додержання суб'єктами господарювання та фізичними особами-підприємцями “Типових правил благоустрою території населеного пункту” та здійснено перевірку виконання раніше виданих приписів. В ході перевірок на території міста по вул.Г. Батюка, вул. Бульварна, вул. Богомольця, вул. Олімпійська, вул. Василевського, вул. Ясна, вул. Вільна, вул. Поштова, вул. Вчительська, вул. Світлодарська, пров. Світлодарський, вул. Торська, пров. Торський, вул. Свободи, вул. Торгова, вул. Короленко, вул. Центральна, вул. Аеродромна виявлено та зафіксовано 37 правопорушення у сфері благоустрою, а саме:

  • самовільно встановлену тимчасову споруду для здійснення підприємницької діяльності (власник не відомий);
  • неналежне утримання прилеглої території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг (територія засмічена побутовим та будівельним сміттям);
  • відсутні урни біля об’єктів торгівлі та сфери послуг;
  • відсутні договори зі спеціалізованим підприємством на вивіз та знешкодження побутових відходів;
  • неналежне утримання території контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів (ТПВ);
  • утримання оглядових колодязів підземних інженерних мереж в неналежному технічному стані. Нездійснені заходи з огородження небезпечних місць.

Правопорушникам в сфері благоустрою інспекцією було видано 35 Приписів “Про усунення порушень благоустрою міста” та складено 2 адміністративних протокола за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua