Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Кубок Донецької області з карате серед дітей, юніорів, юнаків та дорослих [14 березня 2019  09:25]



10 березня у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» проходив Кубок Донецької області з карате серед дітей, юніорів, юнаків та дорослих. 

У турнірі взяли участь близько 200 спортсменів зі Слов‘янська, Краматорська, Бахмута, Дружківки, Мирнограду, Маріуполя, Волновахи, Селидового, Ізюма та Харкова, які змагались у розділах «ката», «куміте» та «бій з фантомом». 

На урочистому відкритті змагань спортсменів привітали почесні гості: Президент української федерації карате Сергій Левчук, народний депутат України Павло Кишкар, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Наталія Точилова, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, Президент обласної федерації карате Олександр Чайка. 

У результаті проведених спарингів та поєдинків на Кубку Донецької області з карате слов’янські спортсмени здобули 2 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей:
Золото: Вербовата Ольга (куміте), Коваленко Валерій (куміте);
Срібло: Олійник Аким (куміте), Рудницька Катерина (ката), Кас’янов Костянтин (куміте), Журавльов Віталій (куміте), Коваленко Валерій (ката);
Бронза: Черняк Всеволод (ката, куміте), Гребенюк Ігор (куміте), Сльота Максим (куміте), Іванкова Вероніка (куміте), Козеренко Кирило (ката). 

Переможці та призери Кубку Донецької області з карате відзначені грамотами, медалями та солодкими подарунками від організаторів. 




© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua