Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Мотокрос у Слов’янську [15 квітня 2019  15:46]

13 квітня у кар`єрі мікрорайону Артема під патронатом Слов’янського міського голови Вадима Ляха відбулися змагання з мотокросу. За кубки та медалі змагалися 70 спортсменів з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської та інших областей.

Уперше в цьому році Слов’янськ приймав Кубок України (східний регіон) і чемпіонат області «Кубок Донбасу» з мотокросу в рамках чемпіонату України. Проведення змагань на професійному рівні стало можливим завдяки громадській організації «Слов’янськ-улюблене місто».

Спортсмени змагалися у наступних категоріях: 50 см3 (5-9 років), 65см3 (8-12 років), 85 см3 (11-14 років), АМХ1, АМХ2, Open, Ветерани 45-50 років, Ветерани 50-55 років, Ветерани 55 і більше.

Кращі були нагороджені грамотами, медалями та кубками, а від паливного спонсора компанії «Паралель» ще і талони на бензин! Усі очки учасників занесені у турнірну таблицю чемпіонату України.

Після нагородження розпочався рок-концерт за участю відомих для глядачів груп "Смолова галерея","Old School " та cover band "Carre".

Захід вразив всіх видовищними змаганнями, якісною музикою та захопливою атмосферою!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua