Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Запрошуемо на толоку! [18 квітня 2019  10:10]

З початком весни все живе пробуджується до життя. Тільки спільними зусиллями в складний для нас і всієї України час, ми можемо обдарувати наше місто добротою і усмішкою, зробити його чистим і гарним.

У зв'язку з цим, шановні мешканці, звертаємося до вас із закликом взяти активну участь у весняних прибираннях та озелененні, що проводяться міською радою. Вийти на берег річки, озера, на прибудинкову ділянку, вулицю або дитячий майданчик, сквер або зелену зону біля під'їзду і докласти максимум зусиль для наведення порядку на території нашого міста. Сподіваємося, що на наше звернення відгукнуться підприємства і установи, релігійні та громадські організації, а також всі мешканці нашого міста.

20 квітня 2019 року у День Довкілля в рамках загальнодержавної толоки Слов'янська міська рада організовує весняну толоку з метою відродження та озеленення частини нашого міста.

Якщо одна людина посадить дерево, це крапля в пустелі, але нас багато і якщо кожен посадить по дереву, кущику або квітки, очистить зелену зону - ми зможемо щось змінити в цьому світі.

Запрошуємо всіх небайдуших та активних людей прийняти участь у весняному благоустрої міста!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua