Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Фестиваль молодіжної активності «МЕГаФЕСТ 2019» в рамках конкурсу малих грантів «Молода енергія громад» [24 квітня 2019  08:36]

25 квітня 2019 року на території багатофункціонального простору TOP PLACE, за адресою м.Слов’янськ вул. Торська, 67 відбудеться фестиваль молодіжної активності «МЕГаФЕСТ 2019» в рамках конкурсу малих грантів «Молода енергія громад». 

Фестиваль, відбудеться на трьох унікальних суміжних локаціях, де будуть представлені активності, втілені у проектах конкурсу малих грантів «Молода енергія громад».
Програма активностей триватиме з 10.00 до 18.00.

Для довідки. Проект «Молода енергія громад» є частиною програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків та молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля», і який втілюється з червня 2018 року до травня 2019 року. Загалом за цей час, у першому етапі надійшло 132 і у другому – 270 проектних заявок, а підтримано і імплементовано - 60 проектів, ініційованих підлітками Донецької і Луганської областей з 35 населених пунктів. Від підлітків Слов’янська було отримано 52 заявки. До складу переможців увійшло 8 проектів: у першому турі - «Відродимо та збережемо силу чистої джерельної води», «Нове життя для «Староріччя», «Спортивная воркаутплощадка во дворе - здоровий образ жизни и стимул детворе», «ArtCAMP» -мобільний молодіжний центр для громади м. Слов'янська, «Перший скейт парк»; та у другому турі - «SMART-перерви» в ЗОШ №16, «Каждой школе медиатор!», «Просвіта молоді за принципом «рівний-рівному» про наслідки ризикованої поведінки» (Миколаївська гімназія), «Доросле «дитяче» питання» (ЗОШ №5).


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua