Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях відвідав ветеранів [10 травня 2019  13:32]

8 травня міський голова Вадим Лях, депутат міської ради, радник міського голови Олександр Самсонов та голова ради Слов'янської міської організації ветеранів України Леонід Васильчук відвідали ветеранів Другої світової війни: Усачева Семена Івановича 1925 року народження, Печко Любов Самуіловну 1925 року народження та Маржоретто Віктора Анатолійовича 1924 року народження. 

Очільник міста привітав їх та вручив подарунки. Усі ветерани були раді бачити почесних гостей, з задоволенням спілкувались та ділилися воєнними спогадами. За словами очільника міста для людей похилого віку великою цінністю є увага молодого покоління. 

Під час візиту до Любові Печко гості побачили, що у квартирі ветерана громадська організація “Слов'янськ — улюблене місто” зробила косметичний ремонт. На особистому прийомі вона звернулась до міського голови Вадима Ляха. Громадська організація “Слов'янськ — улюблене місто” одразу відгукнулася на потребу ветерана і зробила все можливе для того, щоб її помешкання було комфортним та затишним для проживання.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua