Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях відвідав Слов'янську ТЕС [10 липня 2019  16:58]

10 липня міський голова Вадим Лях з робочим візитом відвідав Слов'янську ТЕС. Встановлена потужність ТЕС — 880 МВт. У 2013–2015 роках проведено модернізацію корпусів А і Б енергоблока № 7, що зробило його одним із найекономічніших пиловугільних блоків в Україні. Також підприємство забезпечує працездатність єдиної на сьогодні у вітчизняній тепловій енергетиці неблокової частини — її потужності використовуються як резервні для проходження осінньо-зимового максимуму в умовах нестабільного постачання вугілля. На СловТЕС триває підготовка до будівництва блоків 6б і 6а з передовою технологією спалювання низькосортного палива. 

Очільник міста поспілкувався з головним інженером Ігорем Басом та трудовим колективом підприємства. Також він оглянув енергоблок № 7, який працює з 1971 року та на даний момент знаходиться в стадії поетапної реконструкції. Крім того, головний інженер показав, як працює блочний щит управління.
 
Підводячи підсумки візиту міський голова Вадим Лях підкреслив, що це потужне підприємство є одним з містоутворюючих. За словами очільника міста хотілося, щоб у нашому місті було якомога більше таких підприємств.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua