Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Управління економічного та інвестиційного розвитку за період з 21 червня по 11 липня 2019 року  [11 липня 2019  15:21]

Протягом звітного періоду відділом розвитку територій та туризму: 

З метою формування позитивного іміджу міста в Україні та за кордоном, промоцію культурного, економічного, соціального та туристичного потенціалу міста, відділом розвитку територій та туризму проводиться конкурс з визначення логотипу та слогану міста Слов’янськ. 

Спеціалістами відділу в програмі електронного документообігу «Діловод», -веб-сайт нормативних актів Слов'янської міської ради, було оприлюднено діючи регуляторні акти Слов'янської міської ради та виконавчого комітету з відповідними відстеженням результативності; оприлюднені затверджені розпорядження міського голови, рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради, рішення сесії Слов’янської міської ради; оприлюднено та оновлено проекти рішень виконавчого комітету та сесії Слов’янської міської ради, внесено зміни до розпоряджень міського голови. 

Підготовлені проекти рішень на засідання виконкому та сесії міської ради щодо внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м. Слов’янська на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020-2021 роки». 

Надано інформацію до Донецької обласної державної адміністрації щодо стану реалізації використання коштів державного фонду регіонального розвитку. 

Надано інформацію до Донецької обласної державної адміністрації щодо стану реалізації інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуються в 2019 році за рахунок коштів ДФРР за 1 півріччя 2019 року.

Підготовлено інформацію щодо стану виконання положень Регіональної угоди на 2011-2012 роки за 1 півріччя 2019 року. 

Надано Експертний висновок щодо відповідності проекту «Програми благоустрою міста Слов’янськ на 2019 – 2021 роки» вимогам Порядку розроблення, фінансування, моніторингу міських цільових програм та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 31.05.2017 № 9-XXIV-7. 

Підготовлено та надано інформацію до Донецької обласної державної адміністрації щодо стану інноваційної діяльності по м.Слов’янськ; проблемні питання у сфері інноваційної діяльності та можливі шляхи їх вирішення. 

Відділом триває підготовка до звіту про хід виконання Програми економічного та інвестиційного розвитку м. Слов’янська на 2019 рік на основні напрями розвитку на 2020-2021 роки за 1 півріччя 2019 року. 

Підготовлено інформацію Слов’янському Центру зайнятості щодо створених робочих місць. 

Надана інформація про виконання заходів Програми зайнятості населення Донецької області на 2018-2020 роки за 1 півріччя 2019 року. 

Підготовлений звіт до Програми розвитку малого і середнього підприємництва м. Слов’янська на 2019-2020 роки за 1 півріччя 2019 року; 

Триває моніторинг проектів суб’єктів малого підприємництва на отримання фінансової підтримки на реалізацію проектів. 

Підготовлено інформацію міському голові Ляху В.М. про основні показники розвитку малого та  середнього підприємництва за 1 півріччя 2019 року. 

Надана інформація Головному управлінню статистики м. Слов’янська про наявні садівничі товариства. 

Розпочато моніторинг реалізації проектів в рамках програми надання фінансової підтримки  суб’єктам малого підприємництва за 1 півріччя 2019 року. 

Підготовлена інформація для Департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації про існуючий перелік об’єктів комунальної власності,які можуть бути надані в оренду суб’єктам малого і середнього підприємництва. 

Спеціалісти відділу розвитку територій та туризму взяли участь у засіданні комісії з питань надання одноразової допомоги для організації підприємницької діяльності у Слов’янському міському центрі зайнятості. В ході засідання було розглянуто бізнес-плани безробітних, та заслухано осіб, які бажають пройти навчання основам бізнесу.  

Протягом звітного періоду відділом інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин:

З метою посилення соціального та економічного розвитку міста Слов’янськ, до Посольства Республіки Болгарія в Києві було надіслано аплікаційну форму про створення бізнес – центру для розвитку підприємництва в м. Слов’янськ на суму 264,008 BGN. 

Підготовлена інформація про стан виконання окремих заходів з реалізації Регіональної програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб за 1 півріччя 2019 року. 

В рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Слов’янською міською радою в місті продовжується реалізація інвестиційного проекту «Впровадження проекту енергозбереження у м. Слов’янськ». Наразі триває підписання додаткової угоди щодо збільшення фінансування Проекту в розмірі 485,0 тис.євро. Загальна сума коштів гранту становитиме1 065,0 тис.євро. 

Станом на 08.07.2019 року: 

  • по субпроекту капітальний ремонт будівлі амбулаторії №№ 1, 2 виконано утеплення та оздоблення фасаду на 20%, улаштування рубероїдної покрівлі на 40%, амбулаторії №4 - здійснено утеплення підземної частини цоколю будівлі на 100%. 
  • по субпроекту капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення встановлено 300 світлодіодних світильників. 

Нагадаємо, що в рамках Проекту виконуються капітальні ремонти будівель амбулаторій №№ 1, 2, 4 Центру первинної медико-санітарної допомоги (утеплення фасаду, цоколю, підлоги технічного поверху, улаштування покрівлі, ремонт системи вентиляції, ремонт системи водопостачання та водовідведення, модернізація ліфтів) та капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення міста (встановлення 90 залізобетонних опор, 657 вуличних світлодіодних світильників на 26 вулицях міста та автоматизованої системи управління зовнішнім міським освітленням).


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua