Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Дитячий еко-проект реалізовано! [12 серпня 2019  15:38]

Проект учнів м. Слов’янська під девізом «РІЧКА, ОЗЕРО, ВОДА, А НЕ СТАНЕ ЇХ - БІДА» переміг у конкурсі малих грантів «Не полишаючи нікого осторонь», який був приурочений до Всесвітнього дня води, та отримав фінансування від Уряду Німеччини та ЮНІСЕФ.

В рамках реалізації цього еко-проекту ГО МО «АПЕЛЬСИН»,  в склад якої входять учні ЗОШ №№ 1, 4, 9 та 12 біля джерела було побудовано мост, який відтепер з’єднає два мікрорайони між собою: Черевківку та Червоний Молочар в районі другого ставка балки Мазаний Яр. І назву мост отримав символічну – мост «Райдужний».

Дана подія відбулася за участю заступника міського голови Андрія Рубана та відділу екології Слов’янської міської ради, також були присутні представник «Молодої Енергії Громад» та місцеві мешканці. На святі були проведені дитячі розважальні ігри, флешмоб, юні організатори заходу пригостили всіх присутніх солодощами, які приготували самотужки.

Як добре, що в нашому місті так багато дуже талановитих та небайдужих дітей до проблем, які оточують нас у повсякденному житті!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua