Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

ООН оголошує конкурс бізнес-грантів на сході України [11 вересня 2019  15:34]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради повідомляє про продовження Програми Організації Об’єднаних Націй з відновлення та розбудови миру на сході України, спрямованої на пом’якшення наслідків конфлікту.

Дана Програма ООН сформульована у співпраці з Урядом України та з низкою партнерських установ ООН. Її розпочато в 2015 році. У 2019-2021 роках ПРООН за фінансової підтримки ЄС, уряду Польщі та уряду Японії планує надати гранти на запуск, оновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на конкурентній основі в районах Донецької та Луганської областей, які контролюються урядом України, та в районах Донецької та Запорізької областей уздовж узбережжя Азовського моря.

З метою системного та сталого розвитку пріоритетних секторів економіки цільових регіонів, грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах:

1) виготовлення кераміки; 

2) текстильна промисловість; 

3) індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку); 

4) виробництво харчових продуктів;

5) зернові та олійні культури; 

6) молочні продукти та яловичина; 

7) домашня птиця та яйця. 

Додатково можуть бути підтримані грантові заявки, які мають відповідний зв'язок з пріоритетними секторами.

На Донецьку та Луганську області передбачено загальну суму $2,480,000 на підтримку бізнес грантів. Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро в гривневому еквіваленті. Перший із чотирьох конкурсів оголошений 10 вересня 2019 року

Для участі в конкурсі бажаючі повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її ВИКЛЮЧНО через он-лайн систему прийому заявок за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua. Заявка заповнюється і подається українською або російською мовами.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 1 жовтня 2019 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Адміністративну та організаційну підтримку грантового конкурсу забезпечує Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК».

Гранти надаються виключно повнолітнім, дієздатним та правоздатним громадянам України, що постійно проживають на цільових територіях. Не можуть одночасно претендувати на отримання гранту особи, які перебувають між собою у родинних зв’язках (наприклад, учасником конкурсу є одночасно чоловік та дружина, або батько й донька/син). У такому разі грант може бути надано лише одному члену родини. Грантоотримувачі будуть зобов'язані впровадити свої бізнес-плани протягом 60 днів після отримання коштів.

19 вересня 2019 року в приміщенні Донбаської держаної машинобудівної академії (м. Краматорськ, вул. Академічна, 72, 3 - й поверх) з 14:00 до 17:00 відбудеться прес-конференція та інформаційна сесія, під час якої буде представлено умови та процедуру проведення першого з чотирьох конкурсів на отримання малих грантів.

Під час заходу розглядатимуться наступні питання:

  •  Мета та пріоритетні сектори економіки на відновлення та розширення яких спрямовані бізнес проекти 
  •  Учасники конкурсу та вимоги до них; 
  •  Сума гранту та умови надання 
  •  Перелік необхідних документів для участі; 
  •  Термін подання заявок та процедура подання документів; 
  •  Критерії оцінки бізнес-проектів.

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок запрошуємо звертатися до Творчого центру ТЦК електронною поштою info@ccc.kiev.ua, або за телефоном 0 (800) 406 411. Узагальнені відповіді на всі отримані запитання будуть оприлюднені на сайті http://ccc-tck.org.ua, на окремому сайті грантової програми http://my-ccc.org та на сторінці програми в соціальній мережі Facebook www.facebook.com/ccc.creative.centre.

  Контакти для звернень: регіональний координатор - Кулигін Володимир (095) 244-25-3
E-mail: kuldonetsk@gmail.com





© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua