Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Роботи з благоустрою міста [08 листопада 2019  15:09]

Оцінка роботи місцевої влади в значній мірі залежить від зовнішнього вигляду нашого міста. Саме це забезпечує комунальне підприємство Слов’янської міської ради КП«Благоустрій».

Сприятливі погодні умови дозволяють підприємству виконувати поточний ремонт асфальто-бетонного покриття доріг. Роботи виконано по вулицях Корольова, Університетська, Банківська в районі зупиночного пункту САТУ. На сьогодні КП «Благоустрій» ведуться роботи з ліквідації дрібного та середнього пошкоджень проїзної частини дороги на в’їзді до медичного закладу з вул. Ярослава Мудрого.

З плюсовою температурою зовнішнього повітря комунальним підприємством продовжується літнє утримання вулично-дорожньої мережі не тільки в центральній частині міста.

На сьогодні КП«Благоустрій» виконує роботи з очищення ґрунтових наносів проїзної частини вулиці Данила Галицького, довжиною два кілометри. Для виконання робіт задіяна спеціалізована техніка, придбана за кошти міського бюджету, в кількості 4 одиниці.

Одночасно, з метою додержання правил утримання зелених насаджень, комунальним підприємством виконуються роботи з підготовки квітників на пл.Соборна до зими.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua