Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Підведені підсумки діяльності робочої групи з безпеки та соціальної згуртованості Форуму місцевого розвитку м. Слов'янська [27 листопада 2019  16:43]

25 листопада 2019 року у Центральній бібліотеці під головуванням заступника міського голови Юрія Підлісного відбулось чергове засідання робочої групи з безпеки та соціальної згуртованості Форуму місцевого розвитку міста Слов'янська.

В заході взяли участь представники Слов'янської міської ради, депутатського корпусу, Слов'янського ВП ГУНП в Донецькій області, Управління патрульної поліції у містах Краматорську та Слов'янську, Слов'янського районного управління ГУ ДСНС України в Донецькій області, ПРООН в Україні, громадськості.

Під час засідання робочої групи підполковник поліції Михайло Чинчевич презентував черговий звіт керівництва поліції Слов'янська та Слов'янського району з забезпечення безпеки в громаді за 4 квартал 2019 року, який було розроблено та започатковано в рамках пілотного проекту при підтримці ПРООН в Україні.

Присутні члени робочої групи та запрошені представники громадськості мали можливість задати питання та виказати свої побажання щодо роботи поліції.

Далі були підведені підсумки діяльності Робочої групи та презентовані результати спільної роботи ПРООН в Україні, Слов'янської міської ради та громадськості протягом 2019 року.

Представниками інститутів громадянського суспільства були представлені втілені проекти, які спрямовані на поліпшення безпеки і соціальної згуртованості в нашій громаді:

  • Благодійний фонд “Слов'янська Мрія” - проект “Згуртуємось заради дітей - Ти не один” (грант ПРООН в Україні та співфінансування Слов'янською міською радою); 
  • ГО “Молодіжна організація “Апельсин” - проект “Зелений Яр” (грант ПРООН за підтримки Слов'янської міської ради); 
  • ГО “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” - проект “Центр розвитку дорослих — платформа без вікових обмежень” (грант ПРООН).


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua