Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова провів засідання робочої групи зі збереження історичної пам'яті та розвитку зон відпочинку [16 січня 2020  16:15]



16 січня відбулось засідання робочої групи з збереження історичної пам'яті колишнього Староміського кладовища, пам’яток архітектури, скверів та парків. На засіданні були присутні міський голова Вадим Лях, заступники міського голови Юрій Підлісний та Андрій Рубан, представники управлінь, відділів та служб міської ради, активна громадськість та журналісти.

Сьогодні обговорили питання встановлення захисної огорожі навколо каплиці Залеських Меморіального парку «Пам'ять поколінь» для того, щоб захистити каплицю від вандалів.

Також торкнулись проблеми крадіжки та охорони інвентарю у сквері «Мрія». Було винесено рішення щодо встановлення додаткової камери стеження на території скверу.

Начальник управління містобудування та архітектури, головний архітектор м.Слов’янська Сергій Руденко доповів про хід виконання підготовчих робіт реконструкції парку на території м-на Артема. 



Міський голова Вадим Лях зазначив, що в парку Шовковичному вже закінчені ремонтно-будівельні роботи та в цьому році будуть виділені кошти на озеленення території. Також міський голова, ще раз звернувся до всіх мешканців міста, бізнесменів, підприємців, волонтерів, щоб організувати соціально-культурну, спортивну, торговельну та інші види діяльності на території парку культури та відпочинку, він закликав бізнесменів подавати свої пропозиції по розміщенню атракціонів. Звертатися можна до адміністрації парку за адресою: вул.Лозановича, 7 щоденно (крім суботи та неділі) з 8:00 до 12:00. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua