Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську обговорили як виглядатиме бульвар Пушкіна  [06 лютого 2020  13:09]

5 лютого у Слов'янську відбулось громадське обговорення на чолі з міським головою Вадимом Ляхом щодо реалізації проекту “Реконструкція зеленої зон загального користування — бульвару Пушкіна м.Слов'янськ” 

Були запрошені жителі міста, громадські організації, підприємці, які здійснюють в тому районі свою діяльність та депутати міської ради. 

Міський голова Вадим Лях розпочав зустріч з того, що розповів усім присутнім, що в Слов'янську в цьому році з'явиться ще одне місце для відпочинку. Також очільник міста акцентував увагу на розвитку зелених зон відпочинку у місту-курорту. 

Проект реконструкції бульвару Пушкіна був розроблений Харківським інститутом Градпроект. Була проведена робота з неодноразовим виїздом проектантів, архітекторів та дендрологів. Основна задача була підібрати дендрологічний склад та визначити нові елементи благоустрою, які стали б привабливими для жителів міста. 

Начальник відділу екології Лариса Соловей розповіла та презентувала проект бульвару Пушкіна. Згідно основних техніко-економічних показників передбачено: квіткова клумба та зелені насадження, паркові світильники, обьекти малих архітектурних форм (скульптури), паркова лава, урна для сміття та фонтан. 

Усі присутні мали змогу виступити, висловити свою думку або внести пропозицію. 

За результатами громадського обговорення було прийнято одноголосне рішення щодо підтримки данного проекту з деякими пропозиціями:

  • заміна інженерних мереж мереж водопостачанння;
  • поточний ремонт зливної каналізації по вулиці Лозановича;
  • створення куточку української етнічності.

 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua