Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Українсько-Словацький бізнес-форум [10 лютого 2020  16:53]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради інформує про проведення Українсько-Словацького бізнес-форуму 20-21 лютого 2020 року у м. Сенец (Словаччина), який організовує ГС «Міжнародний центр сприяння підприємництву» спільно з Посольством України в Словацькій Республіці та компанією «Нова Інтернаціональна Корпорація».

Мета проведення форуму – популяризація вітчизняних виробників в країнах ЄС, залучення інвестицій в український бізнес, просування українських компаній на словацький ринок.

Ключові сфери бізнес-форуму: будівництво, виробництво будівельних матеріалів, впровадження нових енергозберігаючих технологій у будівництві та функціонуванні житлових будинків.

Для більш інформативної презентації українських компаній учасникам заходу пропонується підготувати промоційні матеріали щодо компаній, які вони представляють, та новітні технології, які використовують або пропонують (інформаційні буклети, презентації у вигляді слайд шоу, зразки будівельних матеріалів, тощо).

Мова заходу – англійська/українська; індивідуальні переговори, у разі потреби, будуть забезпечені перекладачами.

Контактна особа з питань проведення форуму – заступник Голови Центру з міжнародних питань Вадим Внуков, тел. (097) 983-21-52.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua