Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську вшанували воїнів-афганців [14 лютого 2020  15:11]

14 лютого в сквері біля адмінбудівлі міської ради відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям Слов'янська та Слов'янського району. В заході взяли участь: керівництво міста, військовослужбовці, працівники міської ради та громадськість.

Захід розпочався з Державного Гімну України у виконанні оркестру в/ч 3035 НГУ. З промовою до всіх присутніх звернувся заступник міського голови Юрій Підлісний. Також з промовами виступили викладач начальної військової підготовки Слов'янського професійного машинобудівного ліцею Віталій Бойко, голова громадської організації “Співдружність ветеранів прикордонних військ”, депутат Слов'янської міської ради Віктор Вінниченко та голова Слов'янської міської в Донецькій області організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Сергій Храптович.

Ведучі поіменно назвали всіх наших земляків, які не повернулися з війни. 22 хлопці, які назавжди залишаться молодими. Всі присутні вшанували пам'ять синів України, які загинули, виконуючи військовий обов'язок у “гарячих точках” планети, хвилиною мовчання.

Наприкінці заходу відбулось покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям Слов'янська та Слов'янського району. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua