Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 18-22.05.2020 року [25 травня 2020  13:16]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м. Слов'янська здійснила перевірки законодавства у сфері благоустрою населених пунктів. Перевірки були проведені по вул.Банківська, вул.Василівська, вул. Василевського, вул. Вокзальна, вул.Лозановича, вул.Поштова, вул. Ринкова, вул.Г.Батюка, вул.Корольова, вул.Олімпійська, вул. Центральна, пров.Батюка, пров. Виноградний, пров. Парковий, вул. Університетська.

В ході перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 47 порушень у сфері благоустрою, по яким направлено Приписи про усунення порушень благоустрою :

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, не здійснено знищення бур'яну, скошення трави заввишки більше ніж 10 см. - 39;
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані - 3;
  • неналежне утримання колодязів підземних інженерних мереж, відсутній(пошкоджений) люк- 1;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами наркотичних засобів, психотропних речовин - 4.

У зв’язку зі сприятливими погодними умовами значно прискорилися темпи росту трави та бур’янів. Так тільки за минулий тиждень зафіксовано 33 порушень Типових правил благоустрою території населеного пункту, щодо не здійснення знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше 10 см.

Знищення бур’янів, скошення трави- один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який спрямований на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, належного естетичного вигляду міських територій.

Звертаємося до всіх керівників підприємств та організацій, суб'єктів господарської діяльності різних форм власності, власників приватних домоволодінь з проханням підтримати належний санітарний та естетичний стан міста, забезпечити своєчасне скошування трави, бур'янів на прилеглих та закріплених територіях. Нагадуємо, за порушення законодавства у сфері благоустрою передбачена адміністративна відповідальність у відповідності до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу від 340 до 1700 грн.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua