Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Послаблення карантину у Слов'янську  [26 травня 2020  16:56]

Сьогодні 26 травня міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла ряд рішень щодо пом'якшення карантинного режиму у місті, а саме: з сьогоднішнього дня дозволено поводити спортивні змагання без глядачів з кількістю учасників не більше 50. 

Дозволено проведення релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв.м. площі будівлі, де проводиться захід. 

Відновлюється робота готелів (крім ресторанів у готелях). 

Відновлюється робота міського транспорту, у тому числі електричного. Допустима кількість пасажирів у транспорті — за кількістю сидячих місць.. Носіння захисних масок у автобусах і тролейбусах — обов'язкове. Міська рада закликає не створювати ажіотаж на зупинках транспорту і заздалегідь планувати поїздки. “Стоячих” місць у транспорті тимчасово не буде. 

У найближчий час почнуть роботу дошкільні навчальні заклади. Кілька діб потрібні для підготовки до специфічної роботи у карантинних умовах та для поставок продуктів харчування нетривалого зберігання. За кожним закладом міська комісія прийматиме окремий дозвіл на його роботу. 

З 1 червня дозволяється робота спортивних закладів ( крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб). Дозволяється проведення у навчальних закладах занять у групах не більше ніж 10 осіб. 

Відновлюється робота залізничного транспорту та міжобласні перевезення автомобільним транспортом.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua