Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за червень 2020 року  [30 червня 2020  15:51]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м. Слов'янська в тому числі при співпраці з інспекторами батальйону патрульної поліції здійснила перевірки законодавства у сфері благоустрою населених пунктів по бул.Пушкіна, вул.Банківська, вул.Бульварна, вул.Василівська, вул.Відродження, вул.Вільна, вул.Вокзальна, вул.Г.Батюка, вул.Дарвіна, вул.Донська, вул. Заводська, вул.Кільцева, вул.Ком’яхова, вул.Короленко, вул.Л.Толстого, вул.Новий побут, вул.Новосодівська, вул.Паркова, вул.Пушкінська, вул.Свободи, вул. Святогірська, вул.Т.Шевченка, вул.Торгова, вул.Торська, вул.Університетська, вул.Ясна, пл.Соборна, пл.Привокзальна, пров.Батюка, пров.Донський, пров.Лєрмантова, пров.Макаренка, пров.Парковий, пров.Світлодарський. 

В ході перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 124 порушення у сфері благоустрою, за наслідками яких, складені Приписи про усунення порушень благоустрою міста:

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, листя в не відведених місцях та інші- 15;
  • не проведено знищення бур’яну, скошення трави заввишки більше ніж 10 см.-64;
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані- 10;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами інтернет-магазинів з продажу наркотичних засобів, психотропних речовин- 24;
  • неналежне утримання колодязів підземних інженерних мереж, відсутній(пошкоджений) люк- 8;
  • демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд для зайняття підприємницької діяльності-3.

Інспекцією міської ради з благоустрою м. Слов’янська в тому числі під час спільних рейдів, патрульною поліцією складено 7 адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”.

Протягом звітного періоду було здійснено розгляд 19 звернень громадян, під час яких проведено позапланові перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою. В межах визначених повноважень усі звернення розглянуто об’єктивно, всебічно і вчасно, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень. 

Співробітники Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська протягом червня прийняли участь у проведенні 35 перевірок в складі Комісії з питань перевірки обмежувальних заходів з протиепідемічного режиму. Під час перевірок проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання заходів з метою запобігання поширенню поширенню коронавірусної хвороби та відповідальності за порушення.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua