Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Оновлений пологовий будинок чекає на породіль та діточок [20 жовтня 2020  15:04]

Реконструкція слов’янського пологового будинку добігає кінця. Пов’язані з нею роботи розпочалися два роки тому. На них було витрачено 45 млн грн із державного бюджету та 9 млн — з місцевого. Про це міський голова Вадим Лях розповів журналістам під час оглядин відремонтованої будівлі. 

Наразі залишилося облаштувати цокольний поверх. Тут розмістяться роздягальні та душові для медичного персоналу. 

“Реконструкція полягала не тільки у ремонті внутрішніх приміщень. Були проведені зовнішні роботи з тепломодернізації будинку, замінені комунікації. Тепер у пологовому будинку завжди є гаряча та холодна вода”, - говорить очільник міста.

Зазначимо, що медичний заклад не зачинявся під час ремонту. Але зараз будівля виглядає напрочуд привабливо та затишно. Палати з санвузлами, облаштовані за всіма норами родильні зали чекають на породіль та діточок.

Вже встановлено інсинератор для знищення органічних відходів. Його підключення завершиться на початку листопада. 30 жовтня привезуть меблі для холу та лікарських кабінетів. На це було додатково виділено 3 млн грн. За ці кошти облаштують меблями не тільки пологовий будинок, а й інші медзаклади Слов’янська. 

Додамо, що наступним кроком у роботі міської влади значиться благоустрій території біля пологового будинку. Проєкт вже готовий та чекає на інвесторів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua