Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міська лікарня №1 готова на 75 відсотків [13 січня 2021  11:03]

На 75% виконано ремонтні роботи у першому відділенні міської лікарні №1 на вул. Василівській. Здати його планують навесні поточного року. Про це під час відвідування об’єкту розповів міський голова Слов’янська Вадим Лях. 

Наразі тривають як зовнішні, так і внутрішні роботи. На будівлю вже нанесено перший шар фарби. Другий нанесуть, коли дозволять погодні умови. Також вже готова шахта зовнішнього ліфту. Невдовзі розпочнеться його монтаж.
Лікарня опалюється. Це дозволяє з комфортом ремонтувати внутрішні приміщення. На третьому поверсі реконструкція практично завершена. Зараз у палатах та кабінетах укладають лінолеум. 

“Необхідна медтехніка у лікарні є. Після ремонту тут будуть також нові меблі. Лікувальний заклад перетворюється на очах. Сподіваюся, роботи завершаться своєчасно, і до травня неврологічне та терапевтичне відділення повернуться у рідні стіни”, - сказав Вадим Лях. 

Сподівання очільника міста розділяє також директор міської лікарні №1 Володимир Іваненко. Він задоволений як підрядниками, так і темпом робіт.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua