Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбулася виставка “Сильні духом. Мами” [16 квітня 2021  15:15]

16 квітня у Слов'янську біля будівлі Слов'янської міської ради відбулася виставка проєкту “Сильні духом. Мами”.

Виставка присвячена матерям загиблих воїнів АТО. Дванадцять красивих жінок у вишиванках, намистах і дизайнерських головних уборах зображені на світлинах. Дванадцять матерів, які втратили на війні найдорожче в житті — своїх дітей. Нестерпний материнський біль і зранене серце. Вийти з такого стану не кожен зможе. Змусити себе щоденно робити щось нове — це подвиг. Кожна мама — сильна, мужня та вольова особистість. Ця виставка — найкраща пам'ять про героїчних синів, які віддали життя за вільну Україну.

На центральній площі зібрались керівництво міста, військовослужбовці НГУ, ЗСУ, громадськість, представники засобів масової інформації та жителі міста.

Перед присутніми виступили організатори проєкту: мати загиблого спецпризначенця 95-ї окремої аеромобільної бригади Олександра Єрощенка — Наталія Дубчак та голова комітету підтримки сімей загиблих воїнів, матір загиблого воїна БСП “Донбас” НГУ Євгена Харченка — Наталя Харченко, військові капелани та заступник міського голови Юрій Підлісний. 

“Завдяки Вам, Вашим синам ми сьогодні маємо змогу жити у вільному українському Слов’янську. Низький уклін Вам і вічна пам’ять воїнам, що віддали життя за свободу України”, - сказав Юрій Підлісний.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua