Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за липень 2021 року. [02 серпня 2021  11:37]

Протягом звітного періоду Інспекція міської ради з благоустрою м. Слов'янська здійснила перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою населених пунктів по бул.Пушкіна, вул.Банківська. вул.Батюка, вул.Бульварна, вул.Белгородська, вул.Богдана Ступки, вул.Василевського, вул.Василівська, вул.Відродження, вул.Вільна, вул.Вокзальна, вул.Вчительська, вул.Донська, вул.Керамічна, вул.Комяхова, вул.Конєва, вул.Корольова, вул.Л.Толстого, вул.Лозановича, вул.Марапульця, вул.Новий Побут, вул.Новосодівська, вул.Олімпійська, вул.Паркова, вул.Полярна, вул.Поштова, вул.Райдужна, вул.Світлодарська, вул.Свободи, вул.Святогірська, вул.Солоділова, вул.Сніжна, вул.Т.Шевченка, вул.Торгова, вул.Торська, вул.Університетська, вул.Центральна, вул.Я.Мудрого, вул.Ясна, пров.Батюка, пров.Богомольця, пров.Виноградний, пров.Вчительський, пров.Донський, пров.Макаренко, пров.Солоділова. 

В ході перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 255 порушень у сфері благоустрою, за наслідками яких, складені Приписи про усунення порушень благоустрою міста:

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, об'єктів торгівлі та сфери послуг не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля, та інші - 46 ;
  • не забезпечено регулярне знищення бур’янів, знищення амброзії полинолистої, скошення трави заввишки більше ніж 10 см. - 141;
  • неналежне утримання підземних інженерних мереж, відсутній(пошкоджений) люк - 25;
  • не забезпечене регулярне прибирання контейнерних майданчиків з періодичністю, яка дасть можливість забезпечити їх утримання у належному санітарному стані - 25;
  • не проведення очищення фасадів будинків, парканів від оголошень, реклами наркотичних засобів, психотропних речовин, інших оголошень реклами, розміщеної в недозволених місцях - 18.

Протягом звітного періоду було здійснено розгляд 23 звернень громадян, під час яких проведено 56 позапланових перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою, за адресами вказаних у зверненнях. В межах визначених повноважень усі звернення розглянуто об’єктивно, всебічно і вчасно, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень. 

Інспекцією міської ради з благоустрою м.Слов’янська, за сприяння Молодіжної ради м.Слов’янська, відділу у справах сім’ю, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради на протязі липня 2021 р. знищено 27 написи можливої реклами наркотичних магазинів, загалом зафарбовано 481 написів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua