Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов’янську поки не працює відділення для “ковідних” хворих [04 жовтня 2021  16:28]

До вісімдесяти випадків коронавірусної хвороби на день фіксують зараз у Слов’янську. Про це на пресконференції 4 жовтня розповів заступник керівника Слов’янської міської ВЦА Юрій Підлісний. 

За його словами, особливістю теперішньої хвилі є те, що хворобу виявляють у дітей та молоді, тоді як минулого разу інфікувалися в основному люди старшого віку. 

“Наразі декілька випадків захворювання виявлені у Центрі реабілітації дітей на вул. Короленко. Тому він знаходиться на карантині”, - говорить заступник керівника ВЦА. 

Додамо, що серед інфікованих є й ті, хто має сертифікат про щеплення. Але такі люди, як правило, переносять хворобу легко. Їх виявляють серед контактних осіб.
 
Додамо, що на сьогодні у місті не працює відділення для “ковідних” хворих. Тих, кому потрібна шпиталізація, доправляють до лікарень у містах Краматорськ, Костянтинівка, Бахмут, Миколаївка. Якщо кількість хворих в області продовжить зростати, додаткові спеціалізовані відділення будуть розгорнуті й у інших містах, включаючи Слов’янськ.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua