Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов'янські ОСББ можуть отримати грант до 100 тисяч гривень  [12 січня 2022  10:58]

В рамках ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» оголошено конкурс мініпроєктів серед ОСББ та некомерційних громадських організацій. 

Він триватиме з 11 січня до 20 квітня 2022 року та впроваджуватиметься у 3 етапи, за результатами яких учасники матимуть можливість отримати до 100 тисяч грн. Буде підтримано не менш ніж 10 проєктів! 

Ініціативи можуть бути різними. Перевагу для отримання грантової підтримки матимуть проєкти, які передбачають або сприятимуть комплексному благоустрою територій загального користування з інтеграцією артоб’єктів, мають практичну користь для містян, поліпшують комфортність мешкання та рівень морального задоволення жителів та гостей міст, ефект від реалізації яких був би відчутним і помітним на рівні міста.
 
Щоб полегшити роботу учасникам конкурсу, надаються приклади змісту мініпроєктів, що містяться у положенні (https://drive.google.com/file/d/1s9h30pA220pAiq9YAnSYnqK6QtVWb3Db/view ).
 
Для участі в конкурсі необхідно:
1) заповнити та подати заявку - додаток В https://docs.google.com/document/d/1ftgIsk7zi6CM5RDdIUauGiE2Tot8uIrV/edit?rtpof=true&sd=true, де конкретно та реалістично описана основна ідея проєктної пропозиції;
2) надати обґрунтування, чому саме ваш проєкт має бути підтриманий;
3) до заявки додати підписаний уповноваженою особою та завірений печаткою супровідний лист, а також установчі документи. 

У процесі підготовки мініпроєктів учасники можуть звертатися за допомогою до експертів ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», а також отримати додаткову інформацію через регіонального координатора Асю Бикову (095 775 0223, bykovaasya@gmail.com).
Увага! Додатковою перевагою будуть файли або посилання на візуалізацію проєктної ідеї. 

Пакет файлів, який складається із заявки (у MS Word), супровідного листа (підписаного уповноваженою особою, засвідченого печаткою (за наявності) у форматі PDF або JPG) та установчих документів організації конкурсанта (у форматі PDF або JPG, відповідно до переліку), має бути надісланий в електронному вигляді на адресу ds-ok@mdi.org.ua з копією регіональному координатору. У темі листа слід вказати «конкурс мініпроєктів / [Назва організації]» 

Подавайте заявки та перемагайте!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua