Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську з'явились необхідні медпрепарати, - Вадим Лях [12 травня 2022  14:47]

Центр первинної медико-санітарної допомоги закупив партію медичних препаратів для лікування серцево-судинних захворювань, захворювань щитовидної залози, цукрознижувальні, протисудомні, інгалятори для астматиків. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

Ліки можна отримати безкоштовно, після огляду лікаря, у своїй амбулаторії.

Пацієнти амбулаторій №8 та №10, які тимчасово не працюють, мають звернутися до амбулаторії №1, за адресою вул. Банківська, 85.

Якщо людині через вік або хворобу важко дійти до амбулаторії, звернутися за ліками може родич або навіть сусід. Головне – пред'явити паспорт пацієнта та медичну карту. 

Крім того, до міста надійшов інсулін. Люди, які потребують цього препарату, можуть отримати його в кабінеті №24 поліклініки міської клінічної лікарні. Умовою безкоштовного отримання є надання медичної документації.

Також у поліклініці ведуть амбулаторний прийом хірург, травматолог, лор, гінеколог, стоматолог-хірург. У дитячій поліклініці по понеділках, середах, п'ятницях консультують дитячі вузькі фахівці.

"Нагадаю, що клінічна лікарня надає екстрену стаціонарну допомогу за такими напрямками: хірургія, травматологія, гінекологія, терапія, кардіологія, неврологія. Ми разом! Тримаємось!" - зазначив Вадим Лях.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua