Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вадим Лях привітав слов’янських випускників [13 серпня 2022  10:41]

Про це начальник Слов’янської МВА написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook сьогодні, 13 серпня.

«Фейсбук нагадав, як кілька років тому цього дня у дворі опорної школи ми вітали наших медалістів. На згадку їм дарували книги та особливо наголошували, що серед тих, хто одержав найвищий бал із ЗНО, є і учні-переселенці, - зазначив очільник громади. - Сьогодні майже усі наші випускники стали переселенцями. Але війна не завадила їм чудово впоратися із завданнями Національного мультитесту».

Нагадаємо, що цього року за результатами НМТ найвищі бали з одного чи кількох предметів набрали 25 слов'янських одинадцятикласників. Максимальний результат – 600 балів з усіх трьох предметів - отримала випускниця ЗОШ №5 Марія Марченко. Тепер вона планує вивчати ІТ в одному зі столичних вишів. Ще троє абітурієнтів здали на 400 балів два предмети.

«Щиро вітаємо всіх наших випускників. Нехай ваша дорога в доросле життя, що почалася з війни, буде мирною та легкою! – висловив побажання Вадим Лях. - Слов'янськ пишається кожним із вас. До зустрічі у рідному українському місті! Наступного року, після нашої Перемоги!»


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua