Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

В Слов’янську понад 10 тисяч дітей прийшли до школи 1 вересня [01 вересня 2014  18:49]

                                                 

1 вересня перший дзвоник пролунав в усіх школах Слов’янська для понад десяти тисяч дітей, в тому числі – для майже дев’ятисот школярів з інших міст Донецької та Луганської областей. 

Свята Першого дзвоника в школах Слов’янська, які допомогла відновлювати вся Україна, пройшли з особливим патріотичним піднесенням. 

Починалися урочистості з гімну України, виконувалися національні пісні і танці. Прикрасою кожної школи міста стала квіткова композиція у кольорах національного прапора. «Ми – єдина сім я, сестри ми і брати, Україна – це я, це ми, це ти!», - лунало на шкільних святах. 

Традиційно на свято Першого дзвоника в школи приїхали почесні гості - керівники міста, депутати міської ради, представники організацій, що допомогали у відновленні шкіл і підготовці до нового року. 

Цього дня слов’янці дякували усім небайдужим людям, які долучилися до ремонту шкіл і завдяки яким навчальний рік розпочався в Слов’янську, як і в усієї Україні, 1 вересня. Вітаючи школярів, педагогів і батьків в ЗОШ №5, секретар міської ради Павло Придворов подякував від громади особисто міністру інфраструктури України Максиму Бурбаку, голові адміністрації Держспецтрансслужби Миколі Малькову, голові правління «Ощадбанка» Андрію Пишному, голові Черкаської облдержадміністрації Юрію Ткаченку. 

Павло Придворов підкреслив: діти, що приїхали з інших міст, потребують особливої турботи, і ми маємо зробити все, щоб в школах Слов’ янська вони почувалися, як в рідних. Секретар міськради вручив від себе особисто, як від депутата, подарунок школі – багатофункціональний пристрій. 

А темою першого уроку в кожній школі Слов’янська була «Україна – єдина країна».


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua