Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Обрано нового секретаря міської ради [17 жовтня 2014  15:00]

           

Сьогодні, 17 жовтня, відбулася 67 позачергова сесія Слов'янської міської ради 6 скликання, на яку прибули 42 депутата.

На початку сесії слово було надано директору загальноосвітньої школи №6 Наталії Дубровськії, яка від імені батьківського комітету школи, висловила слова щирої вдячності і вручила Подяки людям, які не залишилися осторонь і взяли активну участь у відновленні навчального закладу після завершення антитерористичної операції.

Подяки за співпрацю, допомогу в ремонті та реконструкції школи, а також за батьківське ставлення і турботу про підростаюче покоління були вручені депутатам Слов'янської міської ради Павлу Придворову, Андрію Харченку та Вадиму Ляху.

Першими на розгляд сесії були винесені кадрові питання. Головною темою сьогоднішнього дня стало голосування за нового секретаря міської ради. З питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Павла Придворова і за призначення секретаря міської ради проводилося таємне голосування бюлетенями. У підсумку, Павла Придворова, який очолював депутатський корпус з серпня цього року, змінив Олег Зонтов, який отримав підтримку в кількості 35 голосів.

Володимир Іваненко подякував Павлу Придворову за те, що під час його керівництва життєдіяльність міста не припинялася ні на хвилину, за особистий внесок у відновлення Слов’янська після бойових дій, за мужність і витримку, а Олегу Зонтову побажав продовжити ті позитивні починання, які є в місті та реалізації задуманих планів.

Також депутатський корпус підтримав ще ряд важливих питань. Заступник міського голови Тетяна Малій, яка курирує сферу житлово-комунального господарства була звільнена від займаної посади і виведена зі складу виконавчого комітету. В свою чергу новими членами виконавчого комітету міської ради були затверджені начальник Слов'янського районного управління ГУ ДСНС в Донецькій області В'ячеслав Бойцов, директор КП «Бюро технічної інвентаризації» Валерій Бондаренко та депутат Донецької обласної ради Олександр Шуткевич.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua