Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Робочий візит до дитячих лікувальних закладів [15 грудня 2014  18:34]

                       

Сьогодні, 15 грудня, виконуючий обов'язки міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов, заступник міського голови Віктор Воропаєв та начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим з робочим візитом відвідали дитячу лікарню та амбулаторію № 4 Слов'янська. Міське керівництво оглянуло лікувальні заклади та зустрілося з працівниками лікарень. 

Після звільнення з окупації Слов’янська силами волонтерів, робітників лікарні при підтримці міської ради та благодійних організацій у дитячий лікарні були проведені відновлювальні роботи: відремонтовано дах харчоблоку та приймального покою, вставлені пластикові вікна, зроблені відкоси, здійснено косметичний ремонт приміщень. Завдяки допомозі Міжнародного Червоного Хреста вхідний блок приймального покою замінений на новий пластиковий з великими скляними вітражами. 

Благодійна допомога приходить з усієї України. Лікарнею отримані продукти харчування, іграшки, одяг, лампочки. За допомогою військових на 10 тис. грн. були придбані медикаменти та привезений електрогенератор, який дасть змогу забезпечити лікарню електроенергією в умовах аварійних відключень. 

Харчоблок дитячої лікарні забезпечений продуктами в повному обсязі. Є запаси круп, борошна, овочів та фруктів. 

Також завідувач амбулаторією №4 Сергій Агапов розповів, що під час бойових дій в амбулаторії було пошкоджено більше 80% вікон. Завдяки благодійникам та допомоги з Олександрії були проведені відновлювальні роботи та замінені вікна в поліклініці. 

Установи працюють в плановому режимі.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua