Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

День народження заслуженого тренера України з плавання, почесного громадянина Слов’янська Світлани Казначеєвой [13 березня 2015  13:12]

13 березня День народження святкує Світлана Михайлівна Казначеєва - Заслужений тренер України з плавання, заслужений працівник фізичної культури та спорту, тренер збірної команди України з плавання, володар орденів княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів, почесний громадянин міста Слов’янськ. 

Світлана Михайлівна підготувала чемпіонів та призерів параолімпійських ігор, її вихованці неодноразово підіймалися на найвищі сходинки численних чемпіонатів світу та Європи. Сьогодні під її керівництвом роблять перші шляхи у спорті юні слов’янці - вихованці відділення плавання комунального позашкільного навчального закладу «Міська КДЮСШ». 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та спортивна громадськість, щиро вітає Світлану Михайлівну з Днем народження. Бажаємо міцного здоров'я, щастя та родинного благополуччя, величезних успіхів у всіх починаннях, а також побільше натхнення на шляху до нових цілей і перемог!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua