Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Студентська весна – 2015 [30 квітня 2015  14:57]

29 квітня в КЗ «Центр культури та навколишнього середовища» відбувся XIX відкритий молодіжний фестиваль «Студентська весна – 2015», незмінними організаторами якого всі ці роки є творче об'єднання «СОТ» в особі Оксани Ткач та Тетяни Костіної.

Цього року участь у фестивалі приймали 10 студентських та молодіжних команд з міст Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Артемівськ, Костянтинівка, які представляли свої навчальні заклади. Варто відзначити, що крім вже досвідчених команд, на сцені показували свою майстерність і команди, які тільки роблять свої перші кроки у КВК.

Під час урочистої церемонії відкриття фестивалю з теплими вітальними словами до учасників і глядачів фестивалю звернулися почесні гості: в.о. Слов’янського міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов, начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації Лілія Золкіна, а також начальник управління культури та туризму Донецької обласної державної адміністрації Аліна Пєвная.

Зокрема Олег Зонтов зазначив, що даний фестиваль вже поправу є однією з візитівок нашого міста, який з нетерпінням чекають і ждуть студенти. Крім того, Олег В’ячеславович згадав, як і сам на початку створення фестивалю брав у ньому участь, потім був членом журі, а сьогодні, як очільник міста, вітає студентство. Отже, головний салоган фестивалю: «Студентська весна дає шанс кожному» дійсно діє!

Начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації Лілія Золкіна побажала всім учасникам вдалих виступів, завжди бути активними, творчими, креативними, як і в навчанні так і в громадському житті, адже від сьогоднішньої позиції молоді залежить майбутнє нашої країни.

Начальник управління культури та туризму Донецької обласної державної адміністрації Аліна Пєвная висловила надію, що проведення ХІХ фестивалю це лише початок творчого і цікавого шляху «Студентської весни» в Слов’янську, яка за роки свого існування дала «путівку в творче життя» і допомогла розкрити свій талант і потенціал багатьом юнакам і дівчатам нашого регіону.

Під час виступу, учасники фестивалю намагалися здивувати кожного глядача і, звичайно ж, суворе журі, до складу якого входили відомі керівники творчих груп, громадських організацій, журналісти. Основними критеріями оцінки виступів учасників є оригінальність і різноманітність жанрів, художній рівень репертуару, рівень сценічної культури, музичне та художнє оформлення, костюми, грим і, звичайно ж, акторська майстерність.

Під час підведення підсумків фестивалю всі команди учасники отримали призи і дипломи. Крім того, найактивніші і сміливі члени кожної команди отримали індивідуальні відзнаки. А Гран-прі фестивалю отримала збірна команда Краматорська.

І на останок, всіх учасників XIX відкритого молодіжного фестивалю "Студентська весна - 2015" чекав ще один приємний сюрприз від розважального клубу «Міраж» - по закінченні гри всі команди, що брали участь у фестивалі, були запрошені на вечірку в клуб.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua