Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Оздоровлення дітей в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» (Миронівський р-н, Київська область) [22 січня 2016  10:31]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради повідомляє про отримання від управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації пропозиції щодо оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій у віці від 7-17 років в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний» (Миронівський район, Київська область) з 03 по 20 лютого 2016 року (управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації отримано від Київської облдержадміністрації 68 безкоштовних путівок). 

ВАЖЛИВО! 68 безкоштовних путівок отримані на всю Донецьку область і розподіляються управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА по мірі надходження заявок від структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді міст та районів. 

Путівки розподіляються серед:
- дітей-сиріт;
- дітей, позбавлених батьківського піклування;
-дітей-інвалідів (за відсутності медичних протипоказань та здатні до самообслуговування);
- дітей із малозабезпечених сімей (сім’ї яких відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям);
- дітей із багатодітних сімей;
- дітей, які знаходяться на диспансерному обліку;
- талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад;
- дітей учасників бойових дій;
-дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів або під час масових акцій громадянського протесту
-дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи. 

Оплата проїзду дітей до м. Києва та в зворотному напрямку здійснюється централізовано управлінням у справах сім’ї та молоді ОДА за рахунок батьків або інших коштів, не заборонених чинним законодавством (діти до 14 років – 324,59 грн., діти з 14 років – 429,92 грн.). 

Передбачені різнопланові, багаторазові екскурсії до м. Києва, 5-ти разове харчування, цікава програма, творчі майстерні, тощо. Навчання в ДЗОВ «Зоряний» не передбачене.
Для отримання путівки необхідно до 27 січня звернутися до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту пл. Соборна, 2, каб. №№ 442-443, тел. 35076.

Право на отримання путівки, мають діти (із числа вищезазначених категорій), що в поточному році не оздоровлювались за кошти місцевого, обласного та державного бюджетів.


966Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua