Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Презентація роботи веб-порталу результатів поіменного голосування депутатів Слов’янської міської ради [14 вересня 2016  18:00]

Шановні слов’янці!

В травні 2016 року за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Слов’янській міській раді було встановлено сучасну електронну систему поіменного голосування депутатів «Віче» вартістю майже 1 мільйон гривень. Ця система дозволяє в автоматичному режимі документувати дії депутатів та перетворювати їх у зручні для виборця дані, виводячи на спеціальний веб-портал.

За допомогою даного веб-порталу виборець має можливість в режимі онлайн у зручний й зрозумілий для нього спосіб стежити за процесом прийняття рішень та результатами поіменного голосування обраних депутатів Слов’янської міської ради.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться роботою депутатського корпусу Слов’янської міської ради, на презентацію роботи цього нововведення.

Презентація відбудеться 16 вересня 2016 року о 10:00 годині у великій залі адмінбудинку Слов’янської міської ради (1 поверх).


1116Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua