Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Я – чемпіон! [18 жовтня 2021  09:46]

Я – чемпіон!
Стипендіат Слов’янської міської територіальної громади
 
Владислав ШУЛЬГА 

заслужений майстер спорту України з комбат дзю-дзюцу,
майстер спорту України міжнародного класу з бойового самбо.

Владислав народився 06 жовтня 1997 року. На даний час навчається на 2 курсі заочного відділення Луганського національного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка (м. Сєвєродонецьк) на факультеті «Правознавства».

З 2012 року займається єдиноборствами у професійному бійцівському клубі (ПБК) «Тріада».

Його тренери - Андрій БЕЗУГЛИЙ та Валерій ДЕЙНІЧЕНКО.

2009-й рік. Владислав навчається у ЗОШ №1 і починає тренування з бойового самбо під керівництвом Сергія Вікторовича Богуша. Через три роки він приєднується до клубу «Тріада», де постійно вдосконалює спортивну майстерність. Займає призові місця у обласних, національних, міжнародних змаганнях з різних видів єдиноборств, прославляючи рідний Слов’янськ та Донеччину. У 2019 році юнак закінчив факультет фізичного виховання ДДПУ.

На разі 24-й річний Владислав Шульга є заслуженим майстром спорту України з комбат дзю-дзюцу (бойове джиу-джитсу), майстром спорту України з бойового самбо, майстром спорту України міжнародного класу з хортингу, майстром спорту України з рукопашного бою та військово-спортивної боротьби.

Влад пригадує, що вперше став переможцем національних змагань на чемпіонаті України з бойового самбо серед юнаків у 2013 році. В його скарбничці є перемоги на чемпіонатах світу з комбат дзю-дзюцу та хортингу, призові місця на чемпіонатах Європи з бойового самбо. Також слов’янський боєць неодноразово ставав чемпіоном України з бойового самбо та комбат дзю-дзюцу.

Єдиноборства – це стихія Владислава. З перших занять він дуже швидко втягнувся у тренувальний процес. На разі тренується п’ять разів на тиждень. Дуже велику кількість перемог на килимі здобув після улюбленої комбінації з двох прийомів: «важіль ліктя» - больовий на руку та «трикутник» - задушливий прийом. Провів декілька поєдинків у ММА, де здобув три перемоги та зазнав двох поразок. Виступає у ваговій категорії 62 кг.

Під час змагань Владу вдавалося ознайомитися з пам’ятками таких країн, як Німеччина, Польща, Хорватія. Європейські країни вразили спортсмена зі Слов’янська. Проте, йому дуже подобається знайомитися і з новими місцями у рідних краях – у Донецькій області. З таких він називає заповідник Крейдову флору, який розташований на правому березі річки Сіверський Донець між селами Закітне і Пискунівка та Іванградські печери (с. Іванград, Бахмутський район), які являють собою покинуту шахту по видобутку гіпсу.

Владислав любитель активного відпочинку. Завжди знаходить час поїхати на Блакитні озера з наметами, відвідати лазню для відновлення, та у вільний час з друзями пограти у пейнтбол. Восени збирає гриби у лісах Лиманського району. Причому робить це з дитинства, а «вчителем» у цій справі називає свою бабусю.

На сьогодні Владислав Шульга є ще і солдатом Національної гвардії України. Вже майже четвертий рік службу проходить у Слов’янській військовій частині №3035.

 Зі слів Андрія Анатолійовича Безуглого - тренера Владислава, він один з тих, хто не словом, а ділом засвідчує, що працьовитість перемагає талант:

 «Влад дуже цілеспрямований і дисциплінований хлопець. Один з тих, хто не словом, а ділом засвідчує, що працьовитість перемагає талант. Багато речей дуже складно давалися йому, і тим не менш, він їх освоював і ставав краще. За роки тренувань він дійсно став лідером і у спорті, і в житті. Навчився брати на себе відповідальність. Крім того, він дуже різнобічна людина, яка не сидить на місці, а сам реалізовує свої мрії в різних сферах, будь то навчання, спорт, робота або хобі».  

Будемо слідкувати за подальшими результатами та досягненнями Владислава, бажаємо йому успіхів і чекаємо нових перемог!
 
Р.s.: У 2021 році 49 провідних та перспективних спортсменів міста отримують стипендію Слов’янської міської ради. З них - 25 з олімпійських видів спору, 18 - з неолімпійських видів спорту та 6 спортсменів з інвалідністю. Щотижня ми будемо знайомити вас з кожним з них.


548Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua