Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях – про життєзабезпечення Слов’янської громади [08 листопада 2022  10:04]

Опалення 

Станом на сьогодні, 8 листопада, у місті працюють 35 котелень із 37-ми. Ще дві, що знаходяться на Кераммаші та Бетонмаші, мають скоро запустити – зараз там тривають ремонтні роботи. Тепло подається у 78% багатоповерхівок. 

«Серед відстаючих - керуюча компанія «Синергія». Працюють слабо. Тому через пару діб, коли інші управителі закінчать свою роботу, прийдемо на допомогу. А мешканцям будинків, якими опікується «Синергія», пропоную після війни зробити висновки», - зазначив начальник Слов’янської МВА.

Тверде паливо 

Паралельно з підключенням опалення триває видача населенню громади твердого палива. Починаючи з минулої суботи, роздаються дрова за державною програмою. Також жителів забезпечують брикетами, закупленими за кошти місцевого бюджету. Їх уже отримали 670 домогосподарств.

Виплата допомоги 

На сьогодні допомогу від міської військової адміністрації за зруйноване житло отримав 21 власник приватних домівок. Ще 17 домогосподарств отримають її до кінця тижня.
 
Всього комісія обстежила і склала акти на 111 будівель. Робота продовжується. 

Подати документи на виплату допомоги можна як електронною поштою, так і особисто. Прийом ведеться в дитячій бібліотеці на вул. Банківській.

Тролейбуси 

Відсьогодні у Слов’янську відновився рух електротранспорту. На лінії вийшли тролейбуси маршрутів 2, 5Б та 7. Проїзд у них залишається безкоштовним. 

«Розклад руху буде змінюватися в залежності від потреби. Крім цього, тролейбуси припинятимуть рух і висаджуватимуть пасажирів у разі повітряної тривоги», - зауважив Вадим Лях.

Соціальні їдальні

У громаді відновили роботу соціальні їдальні. Вони розташовані у школах №№7, 15, 16, 18, 20 та працюють без вихідних. Обід починається о 13:00. 

Протягом дня у їдальні приходять до 800 людей. Безкоштовні обіди отримують всі, хто цього потребує.


318Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua