Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях привітав жительку Слов’янська зі 101-річчям [24 листопада 2022  14:36]

Очільник громади завітав до Ніни Носко в її день народження – сьогодні, 24 листопада.

«Заїхав привітати Ніну Андріївну з ювілеєм. Адже у такому солідному віці кожний рік – ювілейний! Побажав іменинниці та всім її рідним здоров'я, бадьорості, мирного неба над головою», – поділився він.

Ніна Носко народилася у Харківській області. Закінчила середню школу, працювала у колгоспі села Криштопівка. Тут її застала Друга світова війна. Поки не прийшли окупанти, разом із односельцями рила окопи, допомагала будувати укріплення.

Після перемоги працювала завідувачкою дитячого садка у Близнюках. Дочекалася коханого з армії, вийшла заміж, народився син. Але сімейне щастя було недовгим – Ніна Андріївна рано залишилася вдовою.

У 1973 році з родиною сина переїхала до Слов'янська. До пенсії працювала на олійно-жировому комбінаті. З сином, Володимиром Миколайовичем, та його родиною жінка живе і зараз. У неї - двоє онуків та четверо правнуків.

«Сподіваюся, що наступного року, 24 листопада, після нашої Перемоги, у мирному українському Слов'янську знову зможу привітати Ніну Андріївну Носко з днем народження!» - зазначив Вадим Лях.


492Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua