Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
«Новорічний дивограй»: підбиваємо підсумки [05 січня 2023  11:43]

Завершився третiй онлайн-фестиваль дитячої творчостi, який вже став традиційним для Слов’янської громади.

Слов’янська міська військова адміністрація провела цьогорічний дивограй, застосовуючи сучасні технології, всупереч усім перепонам сьогодення. Працівникам відділу культури Слов’янської МВА спільно з Центром культури і довкілля вдалося поєднати дітей у спільному творчому потоці.

Учасники мали змогу продемонструвати свої творчі здібності, надіславши організаторам фото або відео новорiчного вiтання, хореографiчної композиції чи виготовленого власноруч декоративного виробу на святкову тематику.

Цього разу до фестивалю долучилися близько ста дітей Слов’янської громади. Протягом грудня матеріали викладалися на фейсбук-сторiнці Центру культури i довкілля. Багато робiт надіслали хлопчики та дівчатка, якi зараз знаходяться в інших мiстах України та за кордоном.

Призові місця учасникам фестивалю вирішили не присуджувати. Оскільки, на думку організаторів, на них заслуговують усі творчі роботи – чудові та оригінальні. Отже, визначити серед них найкращі просто неможливо.

За участь у фестивалi всі діти отримають дипломи Слов’янської мiської військової адмiнiстрацїї. Їх буде надіслано на особисту електронну пошту учасників.

Виступи та роботи учасників можна подивитись за посиланням: https://facebook.com/groups/1769702856622380


562Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua