Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Минулого року за сприяння Слов’янського центру зайнятості були працевлаштовані більше тисячі громадян [13 січня 2023  16:40]

У 2022 році в умовах воєнного стану Слов’янський міський центр зайнятості продовжував виконувати основні завдання по стабілізації ринку праці – надавати соціальні послуги тим, хто шукає роботу, та допомагати підприємствам та приватним підприємцям в укомплектуванні персоналом. І хоча формат роботи довелося перевести в дистанційний, це не стало на заваді у їх вирішенні.

Протягом 2022 року за сприяння Слов’янського центру зайнятості було працевлаштовано більше тисячі осіб з числа незайнятого населення. З них близько 850 громадян знайшли роботу після 24 лютого. При цьому працевлаштування відбувалось не тільки у Слов’янській та сусідніх громадах, а і по всій Україні, куди евакуювалися мешканці Донецької області.

Для жителів Слов’янської, Андріївської та Черкаської громад, які в період дії воєнного стану не виїхали зі своїх домівок, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття були організовані суспільно корисні роботи. Майже 100 безробітних мешканців в листопаді-грудні отримали можливість тимчасового заробітку та зробили свій внесок у відбудову міст та селищ регіону. В 2023 році до організації вказаних робіт долучаться ще 2 громади – Святогірська та Миколаївська.

Задля допомоги в адаптації на нових робочих місцях Донецькою обласною службою зайнятості на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти ДСЗ були організовані короткотермінові дистанційні курси. Після їх закінчення були працевлаштовані 80 безробітних жителів Слов’янської та сусідніх громад.

Протягом надзвичайно складного 2022 року Служба зайнятості продовжувала підтримувати роботодавців регіону, залучаючи їх до активних програм зайнятості. Так, 10-ти підприємцям та підприємствам, які взяли на роботу внутрішньо переміщених осіб, було виплачено більше 200 тис грн. компенсації на оплату праці.

Слов'янський міський центр зайнятості продовжує виконувати основні завдання на регіональному ринку праці. З питань працевлаштування, реєстрації, укомплектування вакансій звертайтесь за адресою: Слов’янськ, вул. Батюка, 40. Телефон: 0505505460, електронна пошта: slavresept@donocz.gov.ua .


396Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua